» Ny mobil! :D

Heeej! Idag köpte jag ny mobil :) hade en iPhone 4 men den blev stulen så jag samla ihop pengar och köpte en iPhone 4s :) Är så jävla glad att jag har en mobil igen. :D
Men som ni säkert har läst så håller vi på med en film och sånt :)

Jag ligger i sängen och ska sova har skola imorgon. Är inte så speciellt taggad :/ ända som är bra imorgon är att jag ska träffa Joella och Sabina typ :)

Imorgon kan ni få några bilder efter att jag har vart med Joella och Sabina ;) Så får ni lite galna bilder ;)

Haha nä men ska väl sova nu så jag orkar imorgon ;) godnatt och all lycka och glädje till er ni är så jävla grymma allihopa! :)


» film pågår...

heej, vi håller på att göra en film som ska upp på bloggen. Filmens handling kommer vara om dagens ungdomar. Vi håller på att skriva manus å filmvinklar, vi ska försöka börja filma i slutet av september om allt går som det ska!

Om ni har några ider till filmen så får ni jätte gärna komma med förslag :)

» Glöm inte att le

Ett leende påverkar mycket mer än vad du tror. När du sitter själv bland andra våga ge andra ett leende, för att sprida glädje och göra allmänheten trevligare.
Ett trevligare samhälle gör även samhället tryggare, så glöm inte att le du gör dig själv och andra gladare.

» ung08 we are stholm

heej lite bilder ifrån ung tyvärr inga på oss :/
 
 
 
 
 

» Knas!R

Hej alla läsare!
Jag ska skriva lite om alltihopa så ni får veta vad som händer och sker. 
Kan börja med att ni kommer tyvärr inte få lika många bilder som räknat kanske inte ens någon pga att jag blev av med min mobil. 
Idag började jag skolan och det känns verkligen sådär, jag känner ingen och det känns som om jag inte passar in.
Sedan har jag kill problem, min kille är allmänt dryg och typ iggar mig, vettefan vad jag ska göra!? 
Så jag vet inte vart jag ska börja, är skit ledsen över att min mobil är borta :( Vill ha tillbaka min älskade mobil! 
 
Det är tråkigt att ni inte kommer få bilder eller inte lika många, jag hade videos som jag ville att ni skulle se och massa saker! Men vad ska jag göra liksom :/ 
 
Som sagt började jag skolan idag, började gymnasiumet. Jag går Barn och fritid - peddagokis inriktning.
 
Jag vet inte hur det kommer bli, men mitt första in tryck av allihopa var ju sådär, tänker inte säga mer så. Men lärarna varkade bra och själva skolan i sig, då vi äter på en riktigt resturang :) 
 
Men nu försöker jag få tag i pengar så jag kan köpa en ny iphone, så jag kan ha någon som man alltid kan lita på samt som alltid är med än vart man än går + så kan jag få tag på alla vänner och vuxna :P 
 
Men nu ska jag typ baka och grjer :P Men juste ska säga att jag har börjat leta jobb också ;) 

» En grym kväll på we are Sthlm!

Hej alla där ute!
Som ni vet så började we are Sthlm festivalen igår. Jag, Sabina, Angelica och Joella var där i går och gick runt. Idag var det bara jag, Joella och Sabina som gick. Vi såg infraröd spela och hade skit roligt. :)
Imorgon taggar vi dit igen och kollar lite och bara hänger :)
Ni ska få en video på när infraröd spelar och lite bilder ;) vet inte hur videon är och som vanligt är inte bilderna så skit snygga. Tar liksom alla bilder med telefonen där jag har dålig kamera.

Puss o kram skumbanan!

Ps. Vet inte om det går att ladda upp videon via luren men försöker så :)


» Ny hund<3

Heej, mitt första blogginlägg:) imorgon så skaffar jag en till hund vid namnet Zimba, så tyvärr får jag ingen sovmorgon... Fast de skulle jag inte fått iaf :/ måste gå upp kl 11:00 , Åå jaa.. jag är ingen morgon människa haha :P sen efter det så blir det ung08 med dom bästa:)

hitta en bild på när han var valp :)
o nu måste jag typ börja röra mig mot sängen så jag orkar upp imorgon, så godnatt på er alla pussisar o kramisar på er alla :)
 
 

» Mycket händer:)

Hej hopp alla där ute. :)

Vet inte vart jag ska börja. ^^
Men kan börja med att inatt är det tredje natten Joella sover hos mig. :D Är så jävla glad att äntligen få träffa dom bästa i mitt liv. Jag har liksom väntat hela sommaren på att dom ska ha tid och träffas. :D Första dagen Joella kom hit hade vi en fin middag tillsammans, annars har vi bara chillat och snackat o stöttat varandra.
Andra saken jag kan komma in på nu är att Joella gjorde så jag blev tillsammans med Ronny.:) Så ja, nu har jag kille igen och han är helt underbar :)

Sen kan jag även nämna att imorgon börjar det!/ Tisdag. :D WE ARE STHLM! Festivalen som man har längtar till hela sommaren! Ni kommer få mycket bilder och förhoppningsvis några/någon video :) längtar som fan!

Och ja dom andra sakerna kan vi ta en annan gång blev gladare nu :)<3
Ni får lite bilder vissa är bättre än andra men ingen är perfekt ;)
Puss och kram skumbanan!


» Muffins!!

jag har precis bakat cupcakes, dom blev jätte gulliga, men själva "muffinsen" vart tyvärr alldeles för torr för min smak, så nu står dom bara på bardisken å ser söta ut :P

När jag har plockat undan å ställt in disken i maskinen så ska ja gå å övertala min älskling att kolla på film å mysa med mej resten av kvällen, jag ÄLSKAR mys!! :D

Två bilder på muffinsarna :)


» Svårt att sova....

Har haft jätte svårt att sova nu på sistone, de kanske e för att ja e nervös inför gymnasiet eller för att ja tittat för mycke på "Criminal Minds"... Vad de än e så e de sjukt jobbigt ja hatar att inte kunna sova. Snart e de dax för "We are Sthlm" (ung 08 bara att de bytt namn) de kommer bli såååå kuligt ska så klart lägga upp massor med bilder å klipp när vi e där :)
Gonatt å sov så gött :)


» Vart och shoppat!

Hej idag var jag och shoppa, vi gick runt i 7 timmar :) Jag hitta mycket snygga kläder men ska även köpa nu väska och bh. Men tänkte lägga upp bilder på vad jag köpte idag. Tyvärr så är det inga super bra bilder men hoppas det duger :)
Imorgon ska jag till sjukhuset igen och ta blodprov typ eller stick i fingret kommer inte ihåg vilket men är ändå liv rädd. HATAR HATAR HATAR verkligen sprutor över huvudtaget.

Om en vecka är det ung08 ( we are Sthlm ) i Stockholm. En ungdoms festival som är i 5 dagar i Stockholm. Det är jätte roligt att göra sakerna där samt lyssna på alla artister där. Vet att Nääk, infraröd och typ Zara Larsson kommer :) längtar sjukt mycket och bi kommer få bilder och videos. Ska självklart dit med Angelica och Joella.

Bilder ifrån shoppingen :


» Sjukhuset snart!

Hej jag tänkte börja med ett inlägg här på min kategori.
Men idag snart ska jag till sjukhuset för att kolla om jag har diabetes. Men idag ska jag någ bara prata med läkaren och förhoppningsvis inte ta någon spruta. Jag är liv rädd för sprutor.
Men imorgon blir det lite roligare för då ska jag åka och shoppa. :)

Men nu ska jag åka så puss o kram skumbanan