» snart blir de ny START!

Ja ni läste rätt, snart blir det ny design och bloggen kommer dra igång på ricktigt!
Efter som vi tre tjejer som ligger bakom bloggen har hafft lite stökigt i våra liv den senaste tiden så har det inte blivit så många "intresanta" inlägg utan mäst bara handlat om vanliga dagar som alla har.
 
Men nu ska de bli ändring så om ni tycker att vi verkar intresanta, eller kanske bara en av oss, gör oss det stora nöjet att lägg en liten notis i telefonen för om ca två veckor kommer vi ha ny design och lägga upp filmer vi gjort, efter som att bloggen facktiskt va menad för att vi skulle kunna vissa upp våra filmer vi gör och gjort!
 
Så SNÄLLA SNÄLLA kolla in lite då å då och så fort designen e klar och allt e på plats får ni gärna tipsa era komisar om oss! Om ni totalt hatar allt vi gör eller om ni tycker om de så skicka en kommentar å skriv exakt vad ni tycker för om vi inte vet v ad vi gör fel/rätt så kan vi ju inte ändra/fortsätta me de!!
 
 


bara jag!
13 November, 2013 - 20:00

hej verkar intressant om filmning å ny design, hoppas verkligen att ni lyckas bra med bloggen och att ni inte får så mycket krångel så ni kan lägga upp filmklipp :) vad ska ni göra för filminlägg/ bara jag!

Svar: Hej och tack s jätte mycke för kommentaren, vi blev verkligen jätte glada! :D Vi kommer göra både korta "klipp" och längre filmer med bättre handling. Dom kortare klippen kommer att va tex vloggar, bakomkulliserna eller tävlingar som vi tre kör mot varandra och dom längre filmerna kommer att kunna handla om lite allt möjligt men mäst värklighets trogna filmer med handlin "undgoms liv"! TAck så jätte mycket för att du kommentera det värmde i hjärtat! titta gjärna in igen :D Kram Angelica
None None


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo