» KräftskivaIgår hade vi kräftskiva!
Jag å Angelica stog å dansade i mitt rum, drack lite cider.. Och lite senare fick jag i mig lite annan dricka också.. De slutade med att jag fick sova på soffan, och soffan snurrade runt och runt.. Sen blev jag åksjuk och Aa.. Mer behöver man väl inte berätta förutom att idag är man lite bakis hehe, har åkt med min mami och gått ut med hennes kompis hundar sen va vi och handlade å jag hitta en perfekt skrivbok :)
» Första julprovet!

Hej allihopa!
Imorgon är det 1:a avent och julen kommer fortare än väntad. Idag var jag och min pojkvän Andreas och julhandlade i Kista. Det var super trevligt och mysigt på vägen hem skulle vi stanna och handla till morgon dagens busiga överraskning ;) Men när vi handlade så köpte vi året första julskinka för oss, och gjorde iordning den sedan tog vi kvällsmacka, julvörtsmacka med julskinka och julmust. Mhm vad gott det var. 

Imorgon kommer förhoppningsvis tjejerna hit och så ska vi baka...
Vågar ni chansa vad det är ? Kan ge er 1 ledtråd Det är något typiskt som förknippar sig till juöen och det kan vara litet men det kan också vara fyrkantigt... ;) 

Kommentera och gissa vad du tror! 

Juste var och klippte mig igår och färgade håret, kolla på bilderna längre ner ;)  
Vad tycker ni hiss eller diss? 
Puss och kram skumbanan 
Bilder på julskinkan!

» Jobb...


» Snabbt..

 

» Detta önskar jag mig

Hej allihopa snart är det jul igen! Tiden går så himla fort. Just nu ligger jag hemma med världens mensvärk och inga tabletter fungerar typ.. Men Angelica kom förbi och efter ett tag så försvann värken konstigt någ! Tror bara för att man tänker på annat än värken så .. Men jag ska visa er vad jag önskar mig ! Vill gärna veta vad det står på era önskelistor! Kommentera gärna kram
 Puss och Kram skumbanan

» KOMMA IGÅNG!

Hej allihopa! 
Vi ska försöka komma igång med bloggen igen och prata om livet!
Just nu sitter jag och Angelica och planerar jul deasingen lite och det ser bra ut, lovande ^^. 
 
Hade tänkt bara sammanfatta mitt liv lite ( Rebecca ) 
Jag har nu flyttat "hem" det gjorde jag efter 2 månader i huddinge.. Men jag bor hos min pojkvän hela tiden typ, och sköter skolan och aa lever :D 
Ja mer skriver jag sen någon dag typ hihi.. 
 
Nu ska jag och Angelica ha kul och inte hänga framför datorn som alla dagen ungdommar typ gör :P 
 
Puss och kram skumbanan! 
 Fin planering ;D Jag har ju fan A i bild xD