» liten rolig historia ;)

jag å min kusin va ute på orientering, när vi hade gjort klart allt fick vi göra flera orienterings grejer så vi blev lite irriterade men på kul turen hitta vi en böterlapp som vi tog upp och satte på vår idrottlärares bil. dagen efter vi kom till skolan så berätta läraren att hon hade sökt upp han som bötern igentligen skulle gå till, å han hade kommit med massa bortförklaringar å vår lärare hade jätt han massor utskällning för han hade satt den på hennes bil ^^ sen kom hon på att jag å min kusin hade frågat henne vad hon hade för registreringsnummer och om hon hade en vit Volvo haha gu vad pinsamt för henne ^^» Ominomi

Just nu ligger jag och segar mej på soffan tillsammans med diesel och letar efter julrecept, jag hittar
inte lika mycke som jag trodde jag skulle göra.... men lite smaskiga saker har jag lagt till i
bokmärken, här är några av grejerna.   (Länk till recepten finns under bilden, dom e på engelska)
 Super söta renpeppisar / gulliga jellyshots cupcakes / söta jul cheesecakes 
(det finns inget recept på cheescaken, bara bilder)
 
Kram Kram Angelica :)

» My love

Jag tänkte presentera en av dom sakerna som jag älskar över alltannat nämligen.... Diesel!
Diesel är min och min pojkvänns lilla byracka, om man får säga så ;)  Han är alltid lika glad och svansen viftar för det mästa.
 
Anledningen till att jag skriver det här tråkiga inlägget är för att ni kommer antagligen att få se mycket av honom här på bloggen!
 
 
                                     Kram Kram Angelica :)

» Förlåt!

 

» Lucia!

Hej! Igår var det lucia och jag var och kolla på min lilla systers luciatåg på hennes dagis! Hon var så duktig och så fin hon har fåttsina glasögon :) 
Idag ska jag på luciatåg i stallet och baka :) det kommer bli roligt.  

» Söndag!

Hejsan allihopa! 
Igår så var det en underbar dag, först var jag och älskling på julbord med min släkt. Det var super gott och jag träffa min idol, Alexander Nilson :) 
Sen gick vi på julmarknaden sen åkte jag och älskling hem och gjorde pepparkakskyrka :) det gick bra förutom att jag fick en brännblåsa och ett brännmärke. 
Nu är jag på väg till plugget och mår sådär, jag och älskling typ tjafsa inatt så vårt förhållande ligger på spel nu :( jag kan inte tänka klart utan allt bara snurrar i huvudet, vill bara att allt ska lösa sig! 

Aja här i två bilder ifrån söndags :
» Å heregud..

 
Det har ju gått åt skogen med dagsplaneringen dom senaste dagarna! Var har all tid egentligen tagit vägen?
Svaret vet jag själv... jag har sovigt bort den, oopss... Men nu ska de bli ändring på de!
 
Idag har jag börjat med städningen, men de är låång väg kvar till mål-linjen. Har även börjat lite smått med att få upp jul grejorna, äntligen börjar det bli lite mysfacktor! Å så toppen på allt så har det idag kommit ett tunt litet snö täcke över hela trägården. Wihoooo! Första vintern på länge som jag blir glad över att se snöflingor falla till marken utan att smälta.
 
Tyvärr blir det inga bilder på allt det här förns imorgon då kameran verkligen inte har lust att sammarbeta, kanske är den inte lika glad över snön? Men istället får ni en bild på världens bästa bloggare och vänner!
 Hoppas ni har haft en underbar december så här långt, kram Angelica!

» Bättre sent än aldrig...

Nu är juldesignen uppe! tycker den blev ganska bra.. Vad tycker du?
Hade igentligen tänkt sätta upp den imorse men jag sov alldeles förlänge för det, vaknade ungefär 3 och skule vara hos min morbror klockan 4 så de va bara gå upp å fixa sig i ordning.
 
Som jag skrev tidigare så va jag, Becca, Andreas (beccas kille) & Tindra och åkte skridskor igår, de va så kul!
Kändes lite konstigt att knyta på skridskorna och åka, eller mer vingla än åka, runt ute på isen, hade nästan inte gjort de på 6 år! Gud va länge sedan!
 
Men ett tips nu i december, sammla kompisarna å ta med lite fika och åk ut och åk skridskor, kanske inte ute på vattnat ricktigt än bara... ;) Det kommer nog att kännas lite fjantigt (tyckte i alla fall jag) men det va as SKOJ! Jag kände mej som lite igen å de va så klart extra kul att se hur mycket Tindra uppskatade de!
 
 
   Kram och godnatt alla änglar :)