» Inte igen...

Inte igen, om man går tillbaka några månader, eller a typ ett år å några månader, så hadde ja kraftiga sendrag i vaderna ca två gånger i veckan på nätterna ofta flera gånger per natt (iblan blev de hela fem gånger per natt).  Detta lädde till att ja inte kunde gå dagarna efter utan att tårarna ran ner för kinderna, enda gången ja reste mej ur sängen var om ja behövde gå på toa å då behövde två personer hjälpa mej till toalleten, till och med hjälpa mej sätta mej ner och ställa mej upp, å sen va de tillbaka till sängen.
                                
Mamma körde mej till läkaren där vi fick veta att de inte va kraftiga sendrag, som ja kallade det, utan att det är vad-muskeln som krampar. Dom kunde inte förklara varför, å hade inte en aning om varför detta ändas (iallafall 9 av 10 gånger) händer på natten när ja sover. Dom kunde inte hjälpa mej så mycke mer en att ge mej ett par krykor (så ja kunde ta mej till toan själv när ja hade ont) och ta några blod prov (Men alla värden var bra) .
 
Men iallafall nu ska ja komma till saken...      Ja vart såklart jätte glad när sendragen försvann, Men inatt vaknade ja i panik av kramp i vaden igen, så idag sitter ja i sängen, å är jätte kissnödig, å har så j*vla ont å klarar inte änns att lyfta benet utan att de gör ont, Känner mej lite handikapad oc kan inte sluta tänka på hur synd det är om dom som har rörelse hinder, Jag tycker att ja håller på att dö av det här men tänk att tex sitta i rullstol å ha så här varje dag gud ja tycker värkligen synd om er, å ja kan inte sluta tänka på hur underbart duktiga ni e som kämpar igenom dagarna å klarar att le! Stora krama till er!! :D
 
 
 Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo