» Handlat

 
 
 Tag tänkte berätta lite vad jag har gjort i går efter som jag inte skrev så mycket;
 
Jag var först ute med min pojkvän när han övningskörde med sin hanledare, de va kul efter som han e sååå ducktig på å köra! Jag är helt ärlig mer orolig när föräldrarna kör än när han kör, hehe lite knasigt.
Sen bjöd hans handledare på mat, så vi valde att äta sushi! Jag åt såklart mina favorit rullar, lax och avakado rullar med phiadelpia i, ominomiommmm smarigt!!! :D
 
Sen när vi kom hem så ringde mamma och ville ha sälskap när hon skulle åka och handla och då följde jag med. Vi handlade mest mat men även lite annat. Sen gick vi in på rusta för mamma skulle köpa lempor till träden inför vintern.
 
Då såg jag den!!! Värdens finaste (plast) gran!!
Jag kände stort ha bigär i hela kroppen, egentligen gillar jag inte plast granar dom ser så plastiga ut, otippat att plast ser plastigt ut..... Men den här granen va så fin!!! den va 210cm lång och mörk grön med jätte täta grener!! Den verkligen triggade igång mina jul känslor enumer, om de äns är möjligt. ;)
 
Men sen tittade jag på prisslappen..... 799kr!? för en gran?! Visst de kanske inte är hela värden att investera i en julgran efter som att den går att använda flera gånger + att jag verkligen gillade den, men endå 800spänn för en gran, då ingår inte ens sånt man "måste" ha till!?! Visst nu kanske ni tänker glitter och julgranskuller typ 100kr till. Men så är de inte kolla här nedan;
 
Julgran 799kr
julgransfot 99kr
julgransmatta 39kr
julgliter ca 25kr/ st = 25x4 =100kr
Julgrans kullor mm ca 400kr
Julgransljus 199kr
 
allt som allt =1636kr
 
 
Då har man en ricktigt snygg julgran, men inga julgardiner å övrigt pynt man gärna vill ha.
 Tycker inte ni att 799kr för en plast gran är mycket?  komentera mer än gärna vad du har att säga om de här!
   


Anonym
21 November, 2013 - 08:30

Jag tycker er blogg är jätte fin :)

Svar: tack :)
None None


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo