» Djupa tankar!

Jag kom precis hem efter att ha firat Joella på hennes 16års dag.

Men jag la mig i sängen och lyssna på musik då tanken slog mig.
Varför kan man inte ha flera killar samtidigt? Ha mys kompisar, jag orkar inte med förhållande och inte kunna vara fri. Om man håller på med flera killar samtidigt kallas man för slampa, hora eller flata. Bara för man inte vill ha förhållande så kan man inte ha andra killar att mysa med och grejer för då är man hora eller någonting annat..

Sen tänker jag på hur världen anser på mobbning osv .. Det är skit mycket saker på Facebook då det tex står gilla om du är emot mobbning och flera miljoner gillar. Sen är det folk som mobbar som lägger ut typ en bild eller text och sedan bara gilla om du är emot mobbing, jag undrar vad dom egentligen tänker med? Om man är av dom ska man väl ändå inte låssas stå på andra sidan det gör bara dom ännu svagare! Samtidigt alla som gillar hur många av dom ställer sig emellan pågående mobbing egentligen ? Visst jag går inte alltid emellan för jag tror inte på mig själv. Men förut när jag hade mer självförtroende så gick jag emellan ofta för man ska inte behandla sämre än andra, för alla är lika mycket värda och förtjänar det bästa. Alla är vackra smala som stora som normala. Det finns inga utseende fel egentligen bara det att vi människor har hittat ett dåligt sätt att må bra på .. Om man trycker ner andra, köper nya kläder som andra inte har råd med blir man mer värd och fler gillar en. Vi människor gömmer att insidan betyder allt.
Någonstans måste mönstret brytas annars kommer vi människor utplånas, för fler och fler människor orkar inte med pressen på att passa in med minimum pengar ! Vem ska våga ta det första steget att uppfostra det nya generation som kan få världen till en bättre och trevligare värld?
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo