» 04:51

Hejsan!
Förlåt att jag inte har skrivit på ett tag, men har inte mått så bra och inte haft så mycket tid att hinna blogga. 
Igår så testade jag och Joella på bågskytte, det var super roligt vi har fyra gånger kvar sen får man anmäla sig till klubben om man vill. Så som det ser ut nu kommer jag vilja gå med i klubben. 

Det är ett nytt år och det började väl sådär i söndags var jag på sjukhuset och skar upp en böld som jag har fått, och fick veta att jag behöver operas för att inte få ännu en till, så sjukhuset ska skicka en remiss osv.. Jag har aldrig blivit operas som jag minns och jag är sprut rädd och tycker sjukhus är obehagliga! 
Imorgon/idag, om några timmar börjar skolan igen, jag är lite nervös faktiskt eftersom jag ska ha praktik i 6 veckor. 
Tänk om praktikplatsen inte gillar mig eller nått :0 
Jag får hoppas att det går bra iaf. :)
Nu tänkte jag gå tillbaka lite, på julafton firade jag hemma hos mormor och morfar med släkten och älskling, älskling fick vara tomte i år. Men jag fick många fina saker :) jag fick 2 hårföner, 2 plattångar, 1 locktång, hår produkter, kläder och parfym :) 
Vad fick ni i julklapp och hur firade ni eran julafton? Kommentera gärna så man får en syn på olika firande .
På ny år var jag hos älskling med, Joella, Angelica, Dimi och Tom, vi spelade spel och hade det super trevligt. På tolv slaget gick alla ut och sköt raketer förutom jag och älskling, jag har förbi för smällar och sånt, men jag gick ut ett litet tag även fast det var sjukt obehagligt. Sen gick vi alla in och fortsatte att spela och ha det trevligt. 
Hur firade ni nyår ? Kommentera gärna så man får en syn på olika firande .

Jag har lagt upp en plan på mitt födelsedags friande, helgen efter jag fyller år ska jag på kryssning med älskling, Joella och Tom :) Det vore så mysigt och trevligt, plus att veckan innan har jag och älskling 6 månader tillsammans :) tiden går fort! O jag hoppas att 2014 går fort för jag vill ta studenten ! 
Nu ska jag försöka sova ska upp om 1 timme och 1 kvart! 

 
Puss och kram skumbanan! Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo