» Lördag!

Hejsan hoppsan !
Igår åkte jag och älskling till sjukhuset och hälsade på mamma. 

Idag har jag och älskling vart i full fart sedan tio tiden. Först skyndade vi oss iväg till donken för att käka frukost för jag hade namnsdag, sedan åkte vi och handla för bakning och middag. Vi åkte hem till min mamma senare för att baka och städa för hennes hemkomst imorgon. Sen bakade vi säterknutar, kladdkaka och pannacotta. 
Vi käkade sedan och hade det mysigt med min stora syster och hennes kille samt våran lilla syster. 
Vi har precis landat hos älskling och ska sova, vi har vart ute och åkt bil ett tag och jag såg en grävling för första gången :D haha fett coolt enligt mig men men aa.. Här är några bilder :

Pannacottan vart sådär så bilden ser inte bra ut, ser ganska äckligt ut men gott var det faktiskt !


Dom jag är mäst stolt över, säterknutar:

Nu ska vi sova och kolla film men hoppas bi har haft en bra lördag :) 

Puss och kram skumbanan!

» wohoow

halloweenich, nu är det höst jätte fint med alla löven liggandes på marken, de blåser och de är kyligt ute, fönsterna och dörrarna blir korsdrag, man hör vinden susa, men ändå kan jag tycka de är lite skrämmande på kvällarna om man är hemma själv,de är mörkt och sen hör man de susandes ljudet och dörrarna knarrar... och sen helt plötsligt kan något bara ramla ner :0.

nu på höstlovet är jag hos min pojkvän sen ska jag hem å slipa och lacka min moppe svart, mer vet jag inte vad som händer fötutom att jag ska börja övningköra ;)

men ni alla läsare och andra, önskar er ett bra och trevligt höstlov. hoppas ni har de skojj ;)





» Fredag!

Hejsan hoppsan! 
Idag är det äntligen fredag och nästa vecka är det höstlov, i skolan är det halloween tema xD haha lamporna är släckta och lite spindel nät och vissa är utklädda. 

I helgen ska jag och min kille hjälpa min mamma att ta hand om min lilla syster för att idag opererar mamma sig i armen och handen. Det kommer bli roligt att vara där för jag och älskling ska baka och grejer på lördagen :) 

Idag bjuder älskling mig på lunch och sen ska vi hem. Senare ikväll så jobbar jag, det ska bli roligt men ändå vill jag inte, vill mysa med älsklingen :p men men kobb är jobb :) 

» Lång rast

Hejsan svejsan! 
Idag hade vi lång rast, vi hade ingen matte utan vi fick rast så vi har haft typ 1 timme och 20 min rast. 
Skönt typ lite tråkigt men ändå inte.

Jag och min kille hoppas på att köpa lägenhet i januari/februari någon gång, det är spännande att se om det händer. Jag hoppas det för då slipper jag dom jobbiga nätterna utan honom och slipper man bli störd av dom vuxna. 

Filmen är försenad och vi försöker göra så mycket som möjligt men alla har mycket just nu, jag har plugget och sen bor jag en bit bort, så det är inte så lätt för mig att åka dit typ en timme sen hem igen. Men jag hoppas att vi blir klara snart. 

Här får ni några bilder på hösten och andra saker: 






» Hungrig...


klockan är nu snart 23:30 ...
och jag är HUNGRIG!!!!!
jag har beslutångest om jag ska gå upp å äta eller om jag ska sova humm... jobbigt beslut.

känsla: Hungrig :(




» helgen ;)

tjop
hopp allesammans :) i fredags så kom min kille hem till mig sen kom Angelica å hennes kille å becca med hennes kille :) haha värsta parträffen jö ;) vi spela gitarrhero å snacka lyssna på musik kolla skräckfilm, chilla å grejer ;)
lördagen åkte becca å jobba så vi andra va kvar och kolla film å myste :) nu har jag vart å lämnat min kille i tc å sitter på bussen på väg hem till Värmdö å tänker på en novell jag håller på skriva i skolan som handlar om en kille som råka knuffa ner sin allra bästa kompis på spåret ungefär en timme innan de rökt på å sen vidare, kanske kan lägga upp den på bloggen sen om den blir bra :) men nu ska jag hem å äta kanke spela eller plugga tråkig tiori till körkortet humm ..


» Imorgon är det FREDAG!

Hej, allihopa!
 Hoppas det är bra med er för mig är det väl bra.
Har bara mycket i skolan, sover dåligt på nätterna och har låte ångest, har ångest för kylan, redovisning i skolan och ensamhet. Det kommer gå över snart så fort jag har hittat ett sätt att hantera det på.
 
Tänkte berätta att hunden klarade sig med en hjärnskakning. Jag hade en känsla av att den skulle klara sig, för det var en varghund och dom är starka ovh klarar mycket,
 
Imorgon är det äntligen FREDAG! 
Då blir det att åka till älskling vara där ett tag, sedan åka och köpa hår färg sedan till Joella och ha en trevlig kväll. På lördag jobbar man och någon gång under helgen ska man träffa mormor och morfar för att prata angående övningsköra. 
 
Jag satsar hårt på skolan nu, iaf i lärande och utveckling. Jag har bra betyg och är stolt över mig själv. Det är mycket att göra men sånt är livet.
 
Nu ska jag försöka sova och hoppas att jag kan sova bra inatt och får sova ur.
 
puss och kram skumbanan :)

» två små saker till :)

idag var jag å tog hand om finisen Bella som hon heter. jag red med min kompis Sandra i ridhuset de gick väl okej :)


och sen kommer de där med simba... ligger å kollar på tv sen ser jag två små söta tassar sticka upp framför tv-skärmen hehe gulligt :) förutom när han fiser hela tiden...



» underbar skoldag :)

tjena mittbena igår hade jag en underbar dag, för det första kom jag iväg till skolan på en måndag och i tisdags så gick spisen sönder i skolan så skolan bjöd på donken:)


sen glömde dom som jobbade där 2 pommes å en jos så min ena lärare ringde dit så kom dom överens att vi alla elever och lärare fick en varsin glass :D


sen satt vi å spela kort snacka å bara chillade :) så himla soft dag å på idrotten spelade vi basket och sen fick vi hoppa stuttsmatta på slutet men när jag gjorde handvolt ena gången gjorde jag värsta faceplanten å knäckte hela ryggen för fötterna landa framför huvet haha trodde den blev bruten men den blev vigare ist :D

med min kusin michaela, Angelicas lillasyster. en bild på oss oxå :D



» Helt underbar vecka med mindre bra dagar!

Hej allihopa! 
Sen Tisdag har jag sovit hos älskling och vi har haft det helt underbart även fast går dagen var hemsk! 
Det har varit så mysig med han. Har haft hans närhet hela veckan och nu känns det så tomt. 
Idag firar vi 1 månad och det är sjukt hur snabbt tiden går. 

Igår var det en hemsk dag! Först åkte vi in till sjukhuset för en mini operation för mig, jag hade fått någon knöl vid svanskotan som vi var tvungna att åka in med. Läkaren sa att det var vanligt så det är inget farligt. Sen blev det bättre sen när vi har köpt oxfilé för fin middag så kör / springer det en hund in i bilen :( så vi var med om en olycka och var tvugna att fixa det. Så jävla hemskt, jag såg inte så mycket hörde när hunden sprang in i bilen och ägaren skrika och jag stannade i bilen medans älskling gick ut och hjälpte dom och prata, jag satt och grät som fan och gugade fram och tillbaka. Ägarna har inte hört av sig än utan vi väntar fortfarande på att dom ska ringa och så vi kan fixa försäkring och sånt. 
Men livet har sina dagar och det är så vi lever. 
Jag hoppas med allt att hunden klara sig och inte får några större skador. All tro, hopp o respekt till hunden.

Men jag har haft det skit bra annars. Hoppas ni har haft det bra och att ni klarar er ifrån olyckor! 

Nu är jag i rönninge och allt känns så tomt utan älskling men jag hoppas att jag får träffa han snart. 
Ska kolla film nu och sen sova typ så godnatt sov gött.


Puss och kram skumbanan

» Fett skön dag!

Hej allihopa!
Sitter på bussen på väg hem till älskling. Idag var det en skön dag i skolan, först hade vi läs pass och jag fick beröm sen hade vi idrott och då satt jag och Klaudia ute och snacka samt rökte sen hade vi engelska och jag jobbade skit bra och min lärare blev fett stolt över mig. Det kan bara inte bli bättre idag.

Igår sov jag hos älskling och vi gick och la oss typ 02:30 sen gick vi upp ca 06:20 
Haha det var fullt ös hela natten ;) 
Nu ska jag till älskling och kolla film och vänta på att han ska sluta jobbet. 

Det är en sak som jag tycker är helt otroligt coolt som jag inte kan sluta tänka på speciellt när jag sitter här och skriver. Men det är iaf om oss här på bloggen, vi har kännt varandra hela livet och vi har sett allt vi alla har gått igenom och hur vi har utvecklas. Kommer ihåg Angelica när hon var liten, hon bärde alltid kjol, Sabina hade krulligt rött hår, Joella hade sitt blonda lockiga hår, jag såg ut som en kille. 
Vi trodde att kärleken aldrig skulle inträffa oss för att vi var "fula" men se idag, alla har ett lyckligt förhållande och vi känner varandra och gått igenom mycket i livet. Vi alla ståt på jorden med båda fötterna och på väg mot en framtid. Jag kan inte vara lyckligare än med dom här vännerna, dom är dom bästa som finns. 

Jag ler, jag ser, jag ber och ni står kvar för den jag är. 

» kickboxning

 
 
tjohopp, idag har jag vart å tränat kickboxning för första gången. säger bara hård jävla träning asså, men har lärt mig sjukt mycket, å kom hem med träningsverk... vill inte veta smärtan imorgon om jag redan har träningsverk nu.

jag fick lära mig använda min tyngd på ett slag/spark ,
sen när vi tränat klart var de en kille som stod och kolla på och när jag gick förbi honom så slängde han sig mot väggen som om han trodde jag skulle slå ner honom eller nått skit skumt fast fnissa till lite när han inte såg för det såg ju så kul ut :P

fyfan vad jag är yr ska nog lägga mig ner å kolla på en film eller nått :P / joella
 

» Helgen

Hej, allihopa!
Tänkte berätta om helgen. 
Från torsdag till idag har jag sovit hos Joella då hennes mamma var på Åland, i torsdag och fredag hade vi det bara mysigt låg och kollade film hämtade Niclas i tc och bara softat, det var jag, älskling, joella och niclas hela helgen.
I lördags åkte jag och älskling till hans syster på lunch, sen åkte vi och hämtade kläder i nacka som Jenny lämnade sen på kvällen drog vi på disco bowling och sen när vi kom hem kollade vi skräck film och bara softade :P 
 
Det har vart super roligt i hlegen och hoppas att en sådan helg kommer tillbaka.
Imorgon ska jag sova hos älskling och sedan på torsdag ska jag också sova hos honom. Längtar skit mycket ;) 
 
Men nu ska jag typ kolla film och bara ta det lugan i kungan ;) 
 
Hoppas ni alla har haft em super bra helg! Puss o kram skumbanan