» Fett skön dag!

Hej allihopa!
Sitter på bussen på väg hem till älskling. Idag var det en skön dag i skolan, först hade vi läs pass och jag fick beröm sen hade vi idrott och då satt jag och Klaudia ute och snacka samt rökte sen hade vi engelska och jag jobbade skit bra och min lärare blev fett stolt över mig. Det kan bara inte bli bättre idag.

Igår sov jag hos älskling och vi gick och la oss typ 02:30 sen gick vi upp ca 06:20 
Haha det var fullt ös hela natten ;) 
Nu ska jag till älskling och kolla film och vänta på att han ska sluta jobbet. 

Det är en sak som jag tycker är helt otroligt coolt som jag inte kan sluta tänka på speciellt när jag sitter här och skriver. Men det är iaf om oss här på bloggen, vi har kännt varandra hela livet och vi har sett allt vi alla har gått igenom och hur vi har utvecklas. Kommer ihåg Angelica när hon var liten, hon bärde alltid kjol, Sabina hade krulligt rött hår, Joella hade sitt blonda lockiga hår, jag såg ut som en kille. 
Vi trodde att kärleken aldrig skulle inträffa oss för att vi var "fula" men se idag, alla har ett lyckligt förhållande och vi känner varandra och gått igenom mycket i livet. Vi alla ståt på jorden med båda fötterna och på väg mot en framtid. Jag kan inte vara lyckligare än med dom här vännerna, dom är dom bästa som finns. 

Jag ler, jag ser, jag ber och ni står kvar för den jag är. Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo