» Härlig känsla!

Hej, jag ska göra ett inlägg innan jag "sover."

Jag har typ sovit sen jag kom hem idag 14:45 så är typ pigg nu samt att jag mår bra, och då blir jag pigg.

Men livet är det man gör det till har jag märkt.
Om man har dåligt självförtroende eller självkänsla så blir man osäker på sig själv och backar tillbaka men då ska man egentligen pressa sig själv och säga till sig själv att man klarar det och att man bara inbillar sig själv.
Samt om man mår dåligt så ska man tänka på bra saker och gå framåt än att stanna på det förflutna.
Man är bättre än vad man tror. Man klarar mer än vad man tror eller säger till sig själv.

Jag har sämst självförtroende men jag ska börja jobba med det, vad gör det om man säger fel sak i fel sammanhang? Inget egentligen utan det är ett misstag som även den bästa kan göra och man får försöka om på nytt. På fredag ska jag redovisa i skolan och sist jag skulle göra det ( i måndags) så bröt jag ihop och sprang ut ur klassrummet med tårar som bara rann ner ifrån kinden. Men jag ska bita ihop och göra om, redovisa är något jag behöver öva på. Så det problemet ska jag bara gå på tills jag klarar det. Vad gör det om jag säger fel? Ingen vet om det är rätt eller fel iaf.
Det jag vill få ut är att problem finns för att man ska gå på dom och klara dom och inte springa ifrån och gömma sig, för då kommer man inte framåt utan man fastnar i det förflutna!

Idag när jag prata med älskling så sa jag något som många människor har problem eller respekt för.
"Ge tillbaka det man ger utan problem."
Det jag menar med texten är att man tar emot det man kan ge tillbaka utan problem. Om jag tar Joella som exempel så kan hon köpa ett cigg paket till mig och jag kan ta emot det för att jag kan ge tillbaka det någon annan gång. Men om någon skulle ge mig 1000kr så skulle jag inte kunna ta emot det då jag inte kan ge tillbaka det på något sätt. Och jag tror att många har respekt för sånt, att man tar det man kan ge tillbaka.

Men nu ska jag sova då jag har en låååååååång vecka.
Imorgon ska jag gå i skolan, träffa Joella samt köpa en sak kanske och sen träffa älskling.
På torsdag ska jag gå till skolan sen jobba och efter det sova hos älskling.
På fredag ska jag till skolan samt plugga och sen vara med älskling.
På lördag ska jag vara barnvakt och sedan sova hos mamma.
Sist men inte minst på söndag blir det att träffa dom andra brudarna och fixa med filmen för det börjar närma sig tagning, och sen ska jag hem och spela om jag har fått min dator. :D
Som sagt e. Låååååååång vecka med full bokat schema. Men ni lär ju få mer inlägg om hur dagen eller dagarna har varit. Men godnatt på er, puss o kram skumbanan! <3
Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo